Neodvisni politični dnevnik

Ikona

Neodvisno političen

Neikka & Neikko

Neikko je ZLONAMEREN LAŽNIVEC oz. OBREKOVALEC. To je pravno dokazljivo dejstvo.

V Bruslju živi neka izseljenka Dragica, žena kariernega diplomata. Kaj vse je z njo narobe, me v resnici ne zanima, znano je pač, da med bruseljskimi Slovenci rada dela zdrahe. Aktivna je tudi v spletu (pod različnimi vzdevki), kjer jurišno navija za stranko LDS. Sam ji zaradi njenega političnega prepričanja nikoli nisem negiral pravice do mnenja – kar mi sicer lažnivo očita v spletnem dnevniku N & N. Največkrat prav tisto, kar Dragica očita drugim (ne samo meni), sama izdatno počneta ona in njej sorodna duša Niko.

O njenem aforističnem partnerju pa tole:
Niko je ZLONAMEREN LAŽNIVEC oz. OBREKOVALEC. To je pravno dokazljivo dejstvo.

Filed under: Blogi

21 komentarjev - Comments are closed.

 1. pošteno pravi:

  Mene zanima ali lahko žena kariernega diplomata obrekuje svojo državo? Ali ni to kaznivo? Vsekakor morajo imeti diplomati svoj kodeks. In če sramoti državo prek interneta, kakšen vtis dela ostalim v Bruslju. Si lahko mislimo. Za vse svoje bruhanje bi morala odgovarjati ona in posledično tudi njen mož diplomat. Vsekakor zastopa mene in vse državljane in njeno sovražno pisanje je v redu? Kje so pravniki, da to razložijo? O etiki pa ne bom, premislite sami.

 2. Marko Zorec pravi:

  Od kod tej Neikki, ali kako ji je pač ime, pravica, da na svojem blogu kot vsako tretjo besedo uporabi izraz “janševiki”? To nekako ne pritiče neki kao pesnici in intelektualki, se mi zdi… Nekako več pove o njej sami, kot o takoimenovanih “janševikih”… Pojavlja se v zvezi z njimi tudi beseda “fuj”. Živel levičarski visoki intelekt in odprtost, ki se očitno potrjuje na vsakem koraku, za to poskrbijo levičarji kar sami.

 3. ervinator pravi:

  Opomba glede dnevniških odmevov. V Vlatkinem dnevniku moj komentar ne pride skozi filter, prav tako se v obeh polinkanih dnevnikih ni zabeležil sledilni odmev (trackback).

 4. Kolenkišta pravi:

  Mogoče bi bilo najpametneje gospo Dragico obravnavati kot najobičajnejsi šum v internetnih debatah,pozornost zasluzi kvecjemu kot primer, ki kaže na to, kako si ljudje pri nas še vedno v veliki meri predstavljajo politični proces in demokracijo.

 5. bin pravi:

  Ni vse samo črno ali belo, Ervinator!

  Nikakor ne odobravam načina in besednjaka, ki ga “Neikka in Neiko” uporabljata v svojih pojavljanjih na spletu. Vendar se tudi na tvojem blogu pojavljajo zapisi, celo izpod tvojega peresa, ki niso nič več vredni.

  In še nekaj o “ženi diplomata”! Nikjer v njenih zapisih nisem zasledil, da se je identificirala kot “več vredna” oseba. Kar naj bi v vlogi “NJEGOVE” dame bila vsaka žena pomembnega moža. V zasebnem življenju, kadar se ne pojavlja ob njem in ne izkorišča njegovega “imidža”, je nam vsem enaka!

  Razkrivanje njenega “porekla” in povezovanje z dolžnostmi, ki naj bi iz tega izhajale, v razprtijah, ki so daleč izven resne politike, je zlonamerno! (Seveda je to samo moje mnenje!)

 6. ervinator pravi:

  Bin, mojega zapisa sploh nisi razumel, diskutiraš o stvareh, ki jih v zapisu ni in z bistvom zapisa nimajo popolnoma nobene zveze. Moj zapis ni jamranje o besednjaku Neikke & Neikka, tudi ne o njunih neumnostih, prav tako ni ničesar o večvrednosti kogarkoli. Zato tvoj komentar vidim kot nepošteno oštevanje, morda celo namerno podtikaš (v kolikor se to izkaže za resnično, si tukaj poslej nezaželen). Moj zapis je odgovor na lažnive obtožbe, ki jih je Dragica proti meni zapisala v svojem dnevniku, moj zapis je tudi jasna opredelitev obrekovalca Nika za zlonamernega lažnivca.

  Mimogrede, vmes je Vlatka v svoj dnevnik spustila tudi moj komentar, ki je čakal v filtru. Zgornji zapis je nastal tudi zaradi tega, da objava mojega odgovora ni odvisna od muhavosti drugih dnevnikov. Sedaj lahko vsak prosto napiše, da sem Nika Brumna označil za ZLONAMERNEGA LAŽNIVCA oziroma OBREKOVALCA.

 7. Blitz pravi:

  Marko Zorec, Neikka alias Dragica alias Odjebi ima vso pravico uporabljati izraz “janševiki” kolikor pogosto hoče. Trdi, da je to njen domislek in njena intelektualna lastnina.

  Očitno pa domislekov oziroma intelektualnih izumov nima na pretek, zato “janševike” uporabi v vsaki tretji besedi kot praviš.

 8. Marko Zorec pravi:

  Blitz, hvala za razlago.

  Sem dokaj nov na teh blogih, ali mi lahko nekdo razloži, kako lahko ima tako velik obiske blog neke Neikke, kaj šele neke Vlatke, kao umetnice in prerokinje?

  Sem tam zapisal naslednje, pa me prav vsi ignorirajo:

  Pa ste vi tukaj normalni? Prerokbe in jasnovidnost in podobne obskurne panoge?

  Se opravičujem, spoštovana Vlatka, pravite, da ste psiholog iz življenja. Moja žena je psihoginja, pa pravi, da ne pozna te panoge psihologije – psiholog iz življenja. Mi lahko pokažete diplomo ali poveste kaj več o tem?

  Pravite v eni svojih “napovedi, videnj”: Novo leto bo zaznamovano z nekaj hujšimi prometnimi nesrečami, samomori in umori.

  Čestitam, za kaj takega napovedati moraš biti pa res talentiran…

  LP

  Marko

 9. Blitz pravi:

  Marko, se vidi, da si nov na blogih, hahaha. Za blog neke neikke res ne vem, ali ima veliko obiska ali ne, zagotovo pa ima zelo veliko obiska blog neke vlatke. Ampak vlatka je čisto prijazna punca, ki ima rada velik obisk, tato seveda tudi piše na temu primeren način. Seveda pa velik obisk še nič ne pove o kakovosti zapisov. Pojdi k Iztoku Gartnerju pogledat – piše vse kar mu pade na pamet, večinoma kr neki, obiska pa ohohoho.

  In ne smeš vsega preresno vzeti – ne pozabi, da je edini pogoj za odprtje bloga dostop do interneta. 😆

 10. mica pravi:

  Ervinator,
  tega, da lahko vsak piše, kar mu pade na pamet, je nemogoče preprečiti.
  Ker pa pišejo (mo) različni ljudje, paleta njihovega pisanja je zato sila različna, njihov IQ, srčna kultura in način komunikacije prav tako.
  Na tistemu, ki bere, pa potem sloni odločitev, da skozi prebrano ustvari svoje lastno mišljenje o piscu. In, seveda, se na ta način tudi lahko (ni pa nujno) opredeli, kdo mu je všeč in kdo ne.
  S kom si želi še več kontakta, in s kom zelo amlo ali nič.

  Namreč: v realnem življenju nekako velja pregovor: s takimi kot se družiš, približno tak si tudi sam.

  Na Blogih bi bilo izvajati kaj podobnega- mičkeno težko, preprosto zato, ker nas pač včasih zamika, da kakšno rečemo tudi tam, kjer se nam zdi, da pisanje ni ravno v skladu z našimi razmišljanji in hotenji.

  Z že omenjenim jako prijateljskim parom, o katerem pišeš zgoraj, imajo nekateri dokaj slabe, a tudi boleče izkušnje. Zaradi le-teh se od njiju distancirajo in tudi danes molčijo, ko se na dan vlečejo pesniške peripetije.
  jaz jih razumem in jim dam prav.

  Zato ti polagam na dušo kot skrbna mama z veliko izkušnjami in s kakšno samorastniško žlico o psihologiji ljudi v zakupu:
  če te laži in obrekljivosti prizadenejo, se jima pač moraš izogibati. Na daleč.
  Kajti močno dvomim, da bi kdajkoli s tega čudnega drevesa pričele padati zrele hruške.

 11. ervinator pravi:

  Mica, hvala za nasvet. Lažnivcem se izogibam, a pred njimi ne bežim.

  Nisem opazil, da bi že kdo koga od teh dveh izrecno opisal kot obrekovalca, jaz pa to lahko, ker zadeva pravno stoji. Ta zapis je sicer netipičen za ta dnevnik. Prav gotovo ne želim tukaj ponavljati debat z drugih dnevnikov. To je bilo mojih pet centov. Če smo to razčistili, bom komentiranje zaprl.

 12. ervinator pravi:

  Res lepo, v Neikkinem dnevniku se ni zabeležil sledilni odmev, je pa tam sedaj prilepljena kopija mojega zapisa in komentarjev pod njim.

  P.s.: Izbrisal sem nekaj komentarjev, ki z vsebino zapisa niso bili povezani oziroma so zaradi preveč mimo-udarcev po nepotrebnem slabšali preglednost. Na koncu tudi komentarje neke hijenske primitivke, katere edini namen je bil žaljenje, in še ene polpismene kmetice.

 13. […] ervinator says: November 16th, 2008 at 20:28 Glede brisanja komentarjev. Sam tega ne nikomur ne očitam, če briše, je pa grdo, kadarkoli, če kdo o tem laže. Vlatka laže. […]

 14. ervinator pravi:

  P.p.s.: Spletna norija aforističnega dvojca N & N se še kar nadaljuje. Niko in Dragica sta po Dragičinih lastnih kriterijih dvojno podla, medtem ko je Vlatka samo umazana. Za ljudi, kakršen je Niko, pa Dragica napiše, da v lažeh uživajo, ker z njimi podlo blatijo. Dragica torej sámo sebe in Nika zelo grdo opisuje.

 15. ana od srca pravi:

  Živjo!

  Kar razmišljam ob tem in bo tvojem komntarju pri meni …

  Se ti zdi mogoče, da ljudje ne vedo za svoje laži???

  Meni se zdi, kot bi se človek sam zapisal zlu … Me je groza tega …

  Vse dobro! 🙂

 16. ervinator pravi:

  Vse je mogoče. 😕

 17. […] način „blestela” Neikka & Neikko. Trditev o vseh kipih z levo nogo naprej je plasirala bruseljska sramota Neikka/Dragica. Od navedene neumnosti Neikka seveda ni odstopila, ampak jo je podkrepila z nekim imenom (avtorjem […]

 18. […] kontekstu zasmetil s pojmom janševizem. Slednji torej z besedo, ki si jo je (baje) izmislila bruseljska sramota Dragica za potrebe pljuvanja po svojih ideoloških […]

 19. […] je, draga Dragica se ne ukvarja s politiko. Pač pa rada politizira, piše neumnosti in žali drugače misleče. V […]

 20. ervinator pravi:

  Dragica svetuje, naj se je izogibamo kot največje kuge. Ne le, da je agresivna, škodoželjna in slaboželjna, ampak tudi vohuni, opravlja, diskreditira, meče polena pod noge.

  Želim ji, da se v naslednji inkarnaciji ne rodi kot Slovenka!
  Potem tudi ne bo v sramoto slovenstvu!

 21. […] kdaj izvedeli resnico: Kdo od obeh je zares baraba? Kdo od obeh je pravi izdajalec? Kdo od obeh laže kot Niko Brumen? Posted in Slovenske zdrahe. Leave a Comment […]

%d bloggers like this: